×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 1 خبر
کارشناسان کنترل عفونت در بحران کووید ۱۹خوش درخشیدند

به گزارش خط گیلان ، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم‌ پزشکی گیلان(وبدا) طاهره زاهد صفت ،مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان،  ، درنشست کارشناسان کنترل عفونت مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانهای استان گیلان ضمن تقدیر از تلاش و فعالیت چشمگیر و ارزشمند کارشناسان کنترل عفونت مراکز دولتی و خصوصی استان در بحران کووید۱۹، گفت: همه ما وظیفه داریم در راستای اهمیت در پایش و نظارت عملکرد کارکنان در حیطه مهم ایمنی، سلامت شغلی و مباحث کنترل عفونت به نقش هدایت گرانه خود به شکل آموزش های چهره به چهره موفق عمل کنیم.

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان،  ضمن گرامیداشت روز جهانی سلامت روان، با توجه به فشار روحی و روانی مستمر ناشی از کار در حرفه پرستاری، از همه کارشناسان خواست در نقش مدیریتی خود در کنار سایر اعضای تیم مدیریتی با داشتن الگوی صحیح برنامه ریزی شخصی و کاری روزانه و داشتن هدف در مسیر ارتقای سلامت خود و کارکنان گام بردارند.

 گفتنی است نشست کارشناسان کنترل عفونت مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانهای استان گیلان در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.