به گزارش خط گیلان ، دکتر محمداسماعیل هنرمند مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان با اشاره به اهمیت خدمت رسانی به مردم افزود: با وجود شیوع کرونا در کشور و استان و با تلاش شبانه روزی همکاران جریان خدمات رسانی به مردم متوقف نشد
و ی اضافه کرد : به همت کارکنان اين شركت در۶ ماهه اول سال جاری بالغ بر ۴۵۸ كيلومتر خطوط شبكه فشار متوسط (۲۰ كيلوولت ) و شبکه فشار ضعیف برای مشتركین جديد و رفع ضعف برق تعدادي از مشتركين قبلي مناطق شهري و روستايي با توجه به رشد جمعيت و رشد مصرف برق احداث شد.
هنرمند گفت : از ابتدای سال بازسازی شبکه های فرسوده برق با سرعت بیشتری درحال انجام است و به همین جهت در این مدت قریب به ۱۲۳ کیلومتر شبکه فشار ضعیف هوایی فرسوده و معیوب برکنار و شبکه های جدید با کابل خودنگهدار جایگزین آنها در مناطق شهری و روستایی شد و ۴۸۴۸ اصله پایه های فشار ضعیف و متوسط بتونی (تیرهای برق) در استان نصب و ۶۲۲ پایه چوبی و فرسوده فشار ضعیف و متوسط برکنار شد .
وی به نصب وافزایش قدرت ترانسفور موتورها اشاره کرد وافزود: در این مدت تعداد ۴۰۳ دستگاه ترانسفورماتور(زمینی و هوایی) با ظرفيت ۴۸۱۲۵ کيلوولت آمپر، نصب و افزایش قدرت داده شد .
مدیرعامل توزیع برق گیلان اظهار داشت : در شش ماهه اول سالجاری ۲۲۵۵۷ مشترک جدید به مجموعه مشترکین شرکت افزوده شدند .
هنرمند گفت : باتوجه اینکه تنها منبع درآمد شرکت توزیع برق گیلان جهت انجام تعمیرات و احداث شبکه های جدید، دریافت بهای برق مصرفی از مشترکین می باشد از این رو از مشترکین گرامی انتظار می رود تا با پرداخت صحیح و به موقع بهای برق مصرفی یاری رسان مجموعه شرکت توزیع برق استان گیلان در تامین برق پایدار و مطمئن باشند.
وی درپایان تاکید کرد : اپلیکیشن سامانه ارتباط مردمی (سام) برای ارتباط مستقیم مشترکین و شرکت توزیع برق طراحی و منتشر شده است و این اپلیکیشن بصورت آنلاین و بدون نیاز به تماس، مشکلات مردمی در حوزه برق را ثبت و پیگیری می کند و مشترکین می توانند با ثبت آدرس محل کار یا سکونت خود از دیگر خدمات آن مانند خاموشی های روز جاری و آینده باخبر شوند و این اپلیکیشن از طریق سایت شرکت توزیع برق گیلان به آدرس www.gilanpdc.ir قابل دانلود می باشد .
شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان بیش از یک میلیون و ۴۹۰ هزار مشترک در سراسر استان دارد .



