×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه, ۱ خرداد , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Tuesday, 21 May , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
۱۲ نفر در رودبار دچار مسمومیت شدند

 به گزارش خط گیلان ،دکتر فردین مهرابیان_  معاون بهداشتی دانشگاه در این خصوص گفت: در مراسمی در دارستان رودبار  ۱۲ نفر به دلیل استفاده از پنیرآلوده به سم بوتولیسم دچار مسمومیت شدند.
وی افزود: این افراد  با علائمی از جمله تهوع، سردرد، درد شکم  و … با مراجعه به مراکز درمانی، آزمایش ها  نشان داد که این افراد به دلیل سم بوتولیسم دچار مسمومیت شده اند.

دکتر مهرابیان خاطر نشان کرد: در حال حاضر، ۱۱ نفر از این افراد در بیمارستان رازی و یک نفر در ۱۷ شهریور رشت بستری هستند و اقدامات درمانی و بهداشتی توسط متخصصان پزشکی و تیم بهداشتی دانشگاه  در حال انجام است.

بوتولیسم غذایی اغلب با خوردن غذاهای آلوده به  ویژه کنسروهای خانگی ایجاد می‌شود. بیشترین ابتلای بوتولیسم در ایران، به دلیل  مصرف فرآورده‌های خانگی همچون اشبل شور، کشک و پنیر آلوده است.

 شروع بوتولیسم با علائمی همچون ضعف، سختی در دید، احساس خستگی، و سختی در حرف زدن همراه است. علائم بعدی بیماری می‌توانند شامل : ضعف دست‌ها و عضلات قفسهٔ سینه باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.