×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Thursday, 19 September , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 5 خبر
کمیته استانی پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید (IDD)

به گزارش خط گیلان ، به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ به همت گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی و در راستای دستیابی به هدف اجرای برنامه پیشگیری و کنترل کمبود ید و یددار کردن نمک های خوراکی که طی سال گذشته موجب کاهش قابل ملاحظه شیوع بیماری گواتر و سایر عوارض در کشور شده است کمیته استانی برنامه پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید با حضور دکتر حسن کاوکپور و نمایندگانی از اتاق اصناف مرکز استان، اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و اداره آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه، گروه های سلامت محیط و بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه در سالن جلسات این معاونت تشکیل شد.

در این جلسه، ضمن ارائه تصویری از وضعیت شاخص های برنامه و عرضه نمک های غیراستاندارد که جامعه را در معرض خطر جدی کاهش پوشش مصرف نمک یددار تصفیه قرار داده است، گزارشی از اقدامات انجام یافته در سال گذشته از جمله اجرای ششمین پایش ملی حذف اختلالات ناشی از کمبود ید در سطح مدارس و مادران باردار، آموزش و اطلاع رسانی، نظارت کیفی و کمی نمک توسط صاحبان فرایند ارائه شد.

در ادامه با توجه به دستورالعمل کشوری به روزرسانی شده در سال جاری، چگونگی همکاری های بین بخشی در زمینه بهره برداری از ظرفیت اتاق اصناف مرکز استان برای آموزش و اطلاع رسانی به فروشندگان و عرضه کنندگان نمک و نیز رفع موانع موجود در زمینه نمونه برداری و کنترل کیفیت نمک خوراکی در سطح توزیع، فرایند آزمایش نمک های ارسالی به معاونت غذا و دارو و اقدامات مربوطه و گزارش دهی، مطرح و در نهایت با توجه به شرح وظایف و ظرفیت های موجود، تصمیمات لازم اتخاذ شد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.