
به گزارش خط گیلان ، سرهنگ “امیر طالبی” در گفتوگویی در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پي اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر تصادف بین یک دستگاه خودرو سواری پژو ۴۰۵ با عابر پیاده در بلوار امام شهر رشت از سمت منظریه به فرهنگ، بلافاصله ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.
وی با اشاره به اينكه پس از حضور پلیس در محل حادثه و پيگيريهاي صورت گرفته مشخص شد، خودرو مورد نظر حين تردد در آدرس اعلامي و به علت عدم توجه به جلو و تخطی از سرعت مطمئنه با یک عابر پیاده برخورد کرده است، افزود: فرد مصدوم توسط عوامل امدادي به بیمارستان منتقل شد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی پلیس استان گیلان بيان داشت: متاسفانه علیرغم تلاشهای کادر درمان، عابر ۶۵ ساله به علت شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.
این مقام انتظامی در پایان با تاکید بر لزوم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی از رانندگان خطرات و جوانب بیتوجهی در رانندگی را جدی نگرفته و با اقدامات خطرآفرین، جان خود و دیگران را به خطر میاندازند که این مسئله عواقب جبرانناپذیری را در پی خواهد داشت.
https://khategilan.ir/?p=45462