
به گزارش خط گیلان، غلامرضا مرحبا نماینده مردم شهرستان مرزی بندر آستارا امروز در گفتوگو با خبرنگار وب دا گیلان با اشاره به اقدامات قابل تحسین وزارت بهداشت دولت سیزدهم در ماه های نخست آغاز به کار رسمی، اظهار کرد: خوشبختانه اقدامات دولت به ویژه در بخش حوزه سلامت قابل تقدیر است به گونه ای که اکنون ما در واکسیناسیون عمومی کرونا در کشور از متوسط جهانی بالاتریم.
وی با اشاره به ظرفیت عظیم واکسن سازهای داخلی و لزوم توجه بیشتر دولت به این موهبت داخلی، افزود: خوشبختانه اعتماد مردم به تولیدات واکسن سازهای داخلی بسیار مطلوب است و لازم هست تا حمایت دولت از واکسن سازها بیشتر شود.
نماینده مردم شهرستان مرزی بندر آستارا با اشاره به شمار بالای کشتهشدگان ناشی از ابتلا به کرونا در کشورهای مدعی از جمله آمریکا، گفت: خوشبختانه تعداد متوفیان کرونایی در کشور روز به روز به سبب افزایش پوشش واکسناسیون در حال کاهش است و این نشان دهنده برنامه ریزی مطلوب در جهت مدیریت بهینه بیماری کرونا است.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی با مقایسه شمار کشته شدگان کرونایی در کشور پیش از دولت سیزدهم و آغاز واکسیناسیون انبوه مردم، خاطرنشان کرد: پیش از واکسیناسیون با حجم کنونی روزانه ۶۰۰ تا ۷۰۰ نفر از هموطنان ما در اثر این ویروس منحوس جان خود را از دست میدادند و این وضعیت به هیچ وجه برازنده ملت ایران نبود.
مرحبا، کاهش شمار کشتهشدگان کرونایی در کشور را مرهون برنامه ریزی صحیح مجموعه دولت دانست و تصریح کرد: کاهش روزانه مبتلایان و فوتی های کرونا در کشور بیانگر صحیح بودن برنامه های در پیش گرفته وزارت بهداشت است.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در خانه ملت با اشاره به اغواگری های رسانه ها در ابتدای شیوع کرونا و ناکارآمد جلوه دادن نظام سلامت در نزد مردم، تصریح کرد: رسانه های بیگانه به دروغ مدعی بودند که خدمات اولیه برای مقابله با کرونا در ایران به ملت داده نمیشود در حالیکه ما اکنون ثابت کردیم با داشتن انگیزه و مدیریت جهادی می توانیم در مدیریت بیماری کرونا الگو و در جهان پیشتاز باشیم.
نماینده مردم بندر آستارا در مجلس یازدهم بر ضرورت تکمیل چرخه واکسیناسیون تاکید کرد و گفت: انتظار داریم پوشش واکسیناسیون در نوبت های سوم نیز بر اساس توصیه کارشناسان و متخصصان تداوم داشته باشد و مردم نیز شیوه نامه های بهداشتی را بیشتر رعایت کنند تا پایداری سلامت را در کشور شاهد باشیم.