به گزارش خط گیلان ،به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا)؛ دکتر فیروز سرودی – معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه شانزدهم اکتبر (مصادف با بیست و پنجم مهر ماه) از سوی سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) به عنوان روز غذا نامگذاری شده است ، گفت: در این خصوص سازمان غذا و دارو و معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور نیز با اجرای برنامه های مرتبط این روز را گرامی می دارند.
وی با اشاره به اینکه امسال مهم ترین برنامه های سازمان و معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور در خصوص فرهنگ سازی و اطلاع رسانی مرتبط با ایمنی غذا و با تاکید بر شعار امسال روز جهانی غذا ” همه با هم : رشد ، تغذیه ،پایداری – رفتار ما آینده ما را می سازد ” است، اظهار داشت : محور جهانی و موضوع ” آغاز پویش رژیم غذایی سالم با هدف افزایش ایمنی در برابر کرونا ” به عنوان محور ملی و در راستای اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص ” سال جهش تولید ملی ” و سیاست های نظام سلامت دولت تدبیر و امید و مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و با توجه به شیوع ویروس کووید -۱۹ می باشد.
معاون غذا و دارو دانشگاه در پایان آغاز پویش رژیم غذایی سالم با هدف افزایش ایمنی در برابر کرونا از طریق کاهش مصرف قند ،نمک و چربی ، کنترل نشانگرهای تغذیه ای و افزایش فعالیت و تحرک بدنی ، تقدیر از واحدهای تولیدی (که با هدف حفظ و ارتقا سلامت مصرف کنندگان ، نقش موثری در کاهش میزان قند ، نمک و چربی محصولات داشته و یا محصولی با ویژگی های نوآورانه و یا فراسودمند تولید نموده اند) همچنین رونمایی از سامانه های حوزه غذایی و آشامیدنی در راستای تکالیف مبارزه با قاچاق کالا و ارز و با هدف کمک به جهش تولید که بر محور شفاف سازی و پاسخگویی طراحی شده است را مهمترین برنامه های سازمان و معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور عنوان کرد
https://khategilan.ir/?p=12394