×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Thursday, 19 September , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
تحول بهداشتی نظیر ساخت کلینک های تخصصی در گیلان صورت نگرفت

به گزارش خط گیلان ، صبح امروز جلسه ستاد مقابله با کرونا شهرستان ماسال با حضور دکتر سالاری، رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سالن اجلاس فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

دکتر ارسلان سالاری-رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست با اشاره به بدهی های دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار کرد: این دانشگاه بالای ۶۵۰ میلیارد تومان بستاد مقابله با کرونا شهرستان ماسال، با رویکرد بررسی وضعیت طرح های توسعه زیرساخت های بهداشتی درمانی شهرستان ماسال، در سالن اجلاس فرمانداری این شهرستان برگزار شد.دهی داشت و‌ در حال حاضر تنها دانشگاهی است که تحول بهداشتی نظیر احداث کلینیک های تخصصی در آن صورت نگرفته است.

وی با بیان اینکه در ۱۰ سال اخیر تنها دو دستگاه CT اسکن وارد گیلان شده بود، افزود: طی ماه های اخیر چهار دستگاه CTاسکن وارد گیلان شده که خود تحولی عظیم به شمار می رود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اذعان بر این مطلب که شیوع کرونا در استان کمبودهای بهداشت و درمان را بیش از پیش نمایان کرد، گفت: با تلاش های صورت گرفته ۳۰ تخت ICU به گیلان افزوده شد و در راستای این اقدامات هشت دستگاه اکسیژن ساز نیز در استان مورد بهره برداری قرار گرفته است.

دکتر سالاری با بیان کمبودهای شدید در زیرساخت های بهداشتی درمانی استان، تصریح کرد: پیگیری هایی صورت گرفته تا مساعدت های ویژه ای به گیلان در حوزه بهداشت و درمان شود تا گیلان در ادبیات فرصت همتراز استان های همجوار نیز باشد.

وی با اشاره به تراز منفی درآمدی و ضریب پایین اشغال تخت های درمانی در ماسال، خاطرنشان کرد: در این دو مقوله باید چاره اندیشی شود و‌ باید در این زمینه سیاست هایی در نظر گرفت تا در حوزه بهداشت و درمان ماسال شاهد اقداماتی چون تزریق و‌ توزیع عادلانه پزشک و امکانات باشیم.

این مقام مسوول با انتقاد از طولانی شدن عمر پروژه های عمرانی در استان بیان داشت: عمر اتمام پروژه های عمرانی در گیلان از جمله در ماسال بسیار زیاد است و اعتباراتی که به آن اختصاص داده می شود در وقت معین هزینه نشده و‌ موجب رها شدن پروژه های عمرانی می‌شود.

دکتر سالاری در پایان بر اهتمام ویژه دانشگاه علوم پزشکی بر رفع کمبودهای حوزه درمانی و زیرساخت های این حوزه در شهرستان ماسال تاکید کرد و‌ خواستار همت همه جانبه مسوولان شهرستان در رفع کمبودها شد.

وحید پورحضرت-فرماندار شهرستان ماسال نیز در این نشست با تقدیر از کادر سلامت استان و شهرستان در طی دو ماه اخیر، اظهار کرد: ماسال در اجرای طرح ملی غربالگری و حدود ۱۰۰ درصد جامعه هدف را پوشش داد که این اقدام قابل تحسین است.

وی به تشکیل مستمر نشست های ستاد مقابله با کرونا در شهرستان اشاره کرد و افزود: مردم، اصناف و‌ مسوولین در اجرای مصوبات ستاد مقابله با کرونا از جمله اجرای طرح های ملی همکاری بسیار خوبی را داشته‌اند.

فرماندار ماسال در خصوص اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند از ۲۳ فروردین تاکنون گفت: اصناف و صنایع ماسال در اجرای این طرح هدفمند و هوشمندانه نیز همکاری خوبی داشته و‌ کاهش شمار مبتلایان و جان‌باختگان گواه این ادعا است.

وی با اشاره به کمبود نیروی انسانی و تجهیزات سرمایه ای در حوزه سلامت ماسال تاکید کرد: کمبود نیروی انسانی و تجهیزات سرمایه ای در ماسال موجب شده تا ارایه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم با نگرانی همراه باشد.

فرماندار ماسال با تقدیر از مساعدت های مالی و‌ تجهیزاتی اخیر دانشگاه علوم پزشکی به حوزه بهداشت و درمان ماسال تصریح کرد: کمک های خوبی در پرداخت معوقات کادر درمان انجام شده و بیان دغدغه های ما به دلیل جبران کمبودهایی هست که یقینا قابل رفع هست.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید هادی موسوی-امام جمعه شهرستان ماسال نیز در این نشست با تبریک هفته سلامت و ماه مبارک رمضان اظهار کرد: با دعا و‌ توکل بر خدا در ماه مبارک به زودی جوامع بشری از جمله ایران اسلامی از شر این ویروس رها می‌شوند.

وی به شمار بالای تلفات انسانی در پی شیوع کرونا اشاره کرد و افزود: طرح های قبل از شیوع کرونا نظیر طرح تحول سلامت موجب شد تا ما آمادگی بیشتری در مواجهه با این ویروس وحشی که دنیا در مقابله با آن عاجر ماند، داشته باشیم.

امام جمعه ماسال با اشاره به اذعان جوامع بین المللی مبنی بر عملکرد مثبت ایران در مقابله با کرونا ویروس، یاداور شد: در حوزه درمان توانسته‌ایم پیشرفت های خوبی داشته باشیم و این مهم توانست ایران را در مرتبه چهارم جهانی قرار دهد.

این مقام مسوول با بیان اینکه به نظر می‌رسد کرونا در ابتدا از سوی مسولان جدی گرفته نشد، افزود: در روزهای نخست شیوع کرونا ویروس در ایران تمامی بار مسوولیت بر دوش وزیر بهداشت بود که موجب شد مدیریت بیماری کووید ۱۹ کمی سخت باشد.

وی در ادامه با تاکید بر توزیع عادلانه منابع اختصاص یافته در حوزه بهداشت و درمان گفت: یک‌میلیارد یورویی که از صندوق ذخیره ارزی با اذن رهبری برداشته شده باید در حوزه تجهیز بهداشت و درمان هزینه شود.

امام جمعه ماسال با بیان اینکه نوع نگاه مردم و جامعه جهانی به بهداشت و درمان پس از کرونا تغییر یافته است، اظهار داشت: این تغییر نگاه باید قدر دانسته شود و در جهت خدمت بیشتر به مردم به کار برده شود.

موسوی در نظر گرفتن طرح های تشویقی برای افزایش انگیزه کادر سلامت را ضروری خواند و خاطر نشان کرد: باید با در نظر گرفتن امورات رفاهی برای کادر سلامت و‌ تجهیز مراکز درمانی انگیزه خدمت به مردم را در بین کادر سلامت و سربازان خط مقدم حوزه بهداشت و درمان را افزایش داد.

گفتنی است؛ همزمان با تشکیل جلسه ستاد مقابله با کرونا شهرستان، معاونین و مدیران ستادی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز از مراکز بیمارستانی، بهداشتی و خانه های بهداشت شهرستان به صورت سرزده بازدید کردند.

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.