به گزارش خط گیلان ،بر اساس گزارش کارشناسان بهداشت محیط شهرستان صومعه سرا، این واحد صنفی از ماده غیر مجاز جوش شیرین در فرایند پخت نان استفاده کرده و به توصیه ها و تذکرات توجهی نداشته است و بر اساس ماده ۱۳ قانون مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی از فعالیت این واحد صنفی جلوگیری شد.
گفتنی است: جوش شیرین ترکیبی بی بو و طعم است که به صورت پودری سفید یا بلورین مورد استفاده قرار می گیرد، از این پودر بیشتر برای متخلخل کردن خمیر نان استفاده می شود.
این ماده با ایجاد تغییراتی در دستگاه گوارش سبب افزایش جذب فلزات سنگین نظیر کادمیـوم، سرب و جیوه شده که باعث کم خونی ناشی از مسمومیت،تنگی نفس . و عوارض کلیوی می شود.
https://khategilan.ir/?p=2796