به گزارش خط گیلان ، در این بازدید سید محسن حسینی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل آبفای گیلان با تشریح وضعیت تأمین آب استان اظهار داشت: کارشناس این حوزه در ۳۶ باب آزمایشگاه آب و فاضلاب در سطح استان با استفاده از تجهیزات دستگاه هاي سنجش برخط كلر باقی مانده و كدورت در مخازن ذخیره و شبکه توزیع، کیفیت آب شرب را بصورت لحظه ای کنترل می نمایند.
وی در ادامه افزود: نتايج اين بررسی ها نشان مي دهد كه آب شرب شهروندان استان گیلان از نظر کیفیت مطابق استانداردهای ملی آب شرب ایران است و همزمان و همراه با اين آزمونها در شرکت آب و فاضلاب، مراكز بهداشت استان نيز با انجام آزمون های مذکور امر نظارت بر کیفیت آب شرب را به عهده دارند.
سپس سیده ضحی حجازی مدیر دفتر کنترل کیفیت و بهداشت آبفای گیلان ادامه داد: کنترل شرايط بهداشتي و مطلوب آب شرب شهروندان استان گیلان، با انجام مرتب آزمون هاي تخصصی با تواتر زمانی و مکانی مشخص در آزمایشگاه مرجع مرکز استان که دارای گواهینامه استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ است و سایر آزمایشگاه در سطح شهرستان ها انجام می پذیرد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: پایش کیفی از حوزه آبریز تا نقطه مصرف شامل منابع تأمین سطحی و زیرزمینی، مخازن ذخیره و شبکه های توزیع انجام می گیرد و با توجه به بهره برداری از سد آیت الله بهجت و کیفیت بالا و بسیار مطلوب و گوارایی آب آن، تأمین کامل آب خام ورودی به تصفیه خانه بزرگ به جای رودخانه سفیدرود منجر به افزایش کیفیت آب شرب شهرهای رشت ، انزلی ، خمام ، آستانه اشرفیه ، کیاشهر ، سیاهکل ، لاهیجان ، لنگرود،کومله و شلمان شده است.
مدیر دفتر کنترل کیفیت و بهداشت آبفای گیلان اظهار داشت: وجود دستگاه های مهم، ارزشمند و تخصصی از جمله دستگاه گاز كروماتوگرافي گازی جهت شناسايي ریزآلاينده هاي معدني و آلي به منظور پایش تهديدهاي حياتي از نقاط قوت آزمایشگاه مرجع می باشد.
مدیرعامل آبفای گیلان همچنین یادآور شد: از مرداد ماه سال ۹۶ با راه اندازی سامانه ۲۴ ساعته ارتباطات مردمی ۱۲۲، کلیه تماس های مرتبط با قطعی آب و یا نارضایتی از کیفیت آب در اسرع وقت پیگیری و جهت رفع آن اقدام مناسب انجام می گیرد و هر شب عملیات تخلیه رسوبات احتمالی در شبکه توزیع آب توسط واحد شستشوی شبانه، بصورت مرتب و با برنامه مدون انجام می شود که این امر منجر به افزایش کیفیت آب می گردد.