
وی افزود:طرح استحقاق سنجی طی سال ۹۶ در استان گیلان اجرا شده است ، طرح پردازشگری اسناد بستری الکترونیک نیز بصورت صددرصد در ۱۵ بیمارستان دولتی و در بقیه بیمارستان ها نیز تا ۹۸ درصد اجرایی شده است و انتظار می رود بزودی در مراکز خصوصی نیز اجرا شود.
مدیر کل بیمه سلامت گیلان اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک رانیز نیازمند همکاری همه پزشکان عنوان کرد و گفت:دسترسی آسان به اطلاعات و مدیریت پرونده پزشکی بیمار، کنترل و مدیریت هزینه و منابع و … از مزایای اجرای طرح نسخه نویسی است.
وی اضافه کرد:درنسخه نویسی الکترونیک بیماربا مراجعه به پزشک تحت پوشش این برنامه دیگر به دفترچه نیازی ندارد وتنها با ارائه کد ملی ، هویت بیمار و پوشش بیمه ای او تایید می شود.
دکتر اکبری کنترل همپوشانی بیمه ای بیماررا ازدیگر مزایای اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی عنوان کرد و یاد آورشد: با تایید کد ملی ، هویت و پوشش بیمه ای بیمار ، شناسه رهگیری تولید و جایگزین دفترچه میشود.
مدیرکل بیمه سلامت استان گیلان اذعان داشت: پس از طی این مراحل، بیمار متناسب با تجویز، به هر جایی که لازم است می تواند مراجعه کند و با شناسه رهگیری اقدام درمانی را انجام دهد.
دکتر اکبری با بیان اینکه یک میلیون و ۳۴۴ هزار و ۸۷۷ نفر، تعداد جمعیت بیمه شدگان سلامت در استان گیلان است، خاطرنشان کرد:از این تعداد یک میلیون و ۷۰ هزار نفر بیمه شدگان روستائی ، همگانی و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر هستند که بصورت رایگان بیمه شده و از خدمات بیمه سلامت در استان استفاده می کنند.
وی اذعان داشت: هزار و ۷۶۲ طرف قرار داد اعم از بیمارستان ها ، داروخانه ها ، کلینیک ها و … در استان با بیمه سلامت همکاری دارند ، وماهانه ۳۹ میلیارد تومان از سوی اداره کل بیمه سلامت به طرف های قرار داد پرداخت می شود.
وی از وجود ۲ هزار و ۸۷۶ بیمار خاص در استان گیلان خبر داد و گفت:سالانه ۳۳ میلیارد تومان از سوی اداره کل بیمه سلامت استان برای درمان این تعداد از بیماران هزینه می شود.
مدیر کل بیمه سلامت استان گیلان ، راه اندازی سامانه ۱۶۶۶ را نیز در راستای برقراری ارتباط مستقیم مردم و مدیران ارشد سازمان عنوان کرد و گفت:سامانه ۱۶۶۶ به عنوان پل ارتباطی مستقیم آماده دریافت نظرات و پاسخگویی به اقشار تحت پوشش بیمه سلامت است.