به گزارش خط گیلان و به نقل از ایرنا، محمد حسینی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گیلان گفت: این تعداد نفر ساعت دانش آموز و دانشجو از آموزشهای مهارتی در رشتههایی از جمله جوشکاری، تراشکاری، دوخت کیف چرمی و گل سازی برخوردار میشوند.
وی با بیان اینکه بیش از ۹۳۷ حرفه آموزشی در بخشهای صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر در مراکز آموزش فنی و حرفهای به دانش آموزان و دانشجویان گیلان آموزش داده میشود، افزود: توجه به رویکردهای مهارتی برای اوقات فراغت جوانان، مهمترین برنامه فنی و حرفهای استان در سه ماهه تابستان است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان گیلان خاطر نشان کرد: هر دانش آموز باید یک مهارت فنی و تخصصی را در طول اوقات فراغت آموزش دیده و نه تنها از لحاظ تئوری، بلکه از لحاظ فنی و مهارتی نیز کارآزموده باشد.
وی با بیان اینکه کارآفرینی، توسعه اقتصادی را به همراه خواهد داشت، اضافه کرد: برای دستیابی به جامعهای پویا باید به کارآفرینی توجه ویژه ای داشت و روحیه مهارت آموزی در جوانان و دانش آموختگان را ایجاد کرد.
وی یاداور شد: سال گذشته، ۳۶ هزار و ۲۷۲ نفر در قالب ۵ میلیون و ۵۶۴ هزار ۴۶۴ نفر ساعت در مراکز دولتی و غیر دولتی فنی و حرفهای استان گیلان آموزشهای مهارتی را فرا گرفتند.
اداره کل فنی و حرفهای استان گیلان، با دارا بودن ۲۲ مرکز ثابت دولتی و ۷۸۲ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای آماده ارائه آموزشهای مهارتی برای غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان است.
https://khategilan.ir/?p=572