×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Saturday, 23 September , 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 4 خبر
هفت پروژه فوریت های پزشکی در گیلان افتتاح شد

به گزارش خط گیلان ، ۷ پروژه مرکز فوریت های پزشکی گیلان با حضور رییس اورژانس کشور، ریاست و مسوولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان و جمعی از مسوولان استانی به طور همزمان و از طریق ویدئو کنفرانس در رشت افتتاح شد. این پروژه ها  شامل واحد MCMC ، EOC، واحد ارتباطات، ساختمان جدید پایگاه اورژانس منطقه ۱۴ رشت، ساختمان جدید پایگاه اورژانس منطقه ۳۵ رشت، ساختمان جدید پایگاه اورژانس منطقه ۵۶ رشت و  واحد تله مدیسین بود.

واحد MCMC   مرکز پایش مراقبت های درمانی است که وظیفه مدیریت، نظارت  و ارائه گزارش در خصوص جابجایی تمامی بیماران در بین بیمارستان های دولتی ، خصوصی و … در استان را دارد.

وظیفه دوم این واحد نظارت و مدیریت بر تخت های عادی و ویژه بیمارستان های سطح استان می باشد.

تله مدیسین  یا تله کاردیولوژی در راستای طرح ۲۴۷ در بیماران قلبی در شهر رشت را ه اندازی شد و در ماموریت هایی استفاده می شود که نیاز به اخذ نوار قلب ۱۲ لیدی و ارسال آن به پزشک واحد ارتباطات مرکز اورژانس گیلان و نیز متخصص قلب مرکز آموزشی درمانی حشمت رشت می باشد.

کارشناسان مرکز پس از اخذ  EKG و ارسال آن دستورات لازم تا رسیدن بیمار به بیمارستان  را انجام می دهند.

واحد EOC  مرکز فرماندهی عملیات بحران دانشگاه بوده و به منظور هماهنگی و وحدت رویه در فرماندهی حوادث و بلایا راه اندازی شده است. این واحد از سال ۱۳۹۷ با توجه به نیاز به فراهم نمودن زیر ساخت ها، به صورت کامل در مرکز اورژانس ۱۱۵ گیلان تجهیز و راه اندازی شد. کارشناسان مربوطه تمامی حوادث را رصد و حوادث مورد نیاز سازمان اورژانس کشور بر اساس پروتکل  ابلاغ شده از سوی  وزارت بهداشت  به اورژانس کشور اطلاع می دهند.

مرکز ارتباطات اورژانس گیلان در شهر رشت به جهت کنترل و مدیریت تماس های وارده به اورژانس ۱۱۵ گیلان راه اندازی شده است. به صورت میانگین ماهانه بیش از  ۴۵ هزار  تماس با اورژانس ۱۱۵ گیلان گرفته می شود که از این تعداد ۷۴۰۰ مورد منجر به ماموریت اورژانسی می شود.

ساختمان جدید سه  پایگاه اورژانس منطقه ۱۴، ۳۵ و ۵۶ نیز افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

هزینه های انجام یافته از محل بودجه عمرانی سازمان اورژانس کشور و با نظر مساعد ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان به ارزش ۱۶میلیارد ریال برآورد شده است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.